Annons

 i Notiser

Sportfiskarna storsatsar vidare på nationellt Höstlovsfiske för barn och ungdomar. I år blir det större än någonsin. På 14 platser runt om i Sverige arrangerar förbundet tillsammans med lokala föreningar och distrikt 33 roliga och helt kostnadsfria fiskedagar.

– För fjärde raka året arrangerar Sportfiskarna en serie av höstlovsfisken runt om i Sverige. Höstlovet är en perfekt tid för att fiska och upptäcka friluftsliv och aktiviteten har under åren visat sig vara mycket populär. Därför växlar vi upp satsningen ännu mer i år, berättar Oscar Trowald, nationellt ungdomsansvarig på Sportfiskarna.

Genom förstärkning på våra regionkontor storsatsar Sportfiskarna nu i Göteborg, Malmö, Karlstad och Stockholm. I Malmö blir det fokus på jakt efter kanalens storabborrar under guidning av våra fiskeexperter. I Stockholm står Huddinge kommun för specialbussar ut till fiskeplatserna. I Karlstad blir det fyra intensiva fiskedagar med utgångspunkt från regnbågsvattnet Sandbäckstjärn. I Göteborg blir det ett varierat fiske i Härlanda och Bergsjön.

Höstlovsfisket kommer som tidigare år även att arrangeras i Eskilstuna, Norrköping, Sjöbo, Timrå och Haninge. I Växjö satsar Kronobergsdistriktet vidare på det uppskattade fjolsåskonceptet med båtfiske i Växjösjön. Bland nya orter finns Örnsköldsvik och Kungsbacka där föreningarna SFK Storfiskarna och Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder på vardera två dagars varierande fiske.

Alla deltagare erbjuds även ett gratis prova-på-medlemskap i Sportfiskarna. Vi ses vid vattnet nästa vecka! 

Information om alla lokala arrangemang finns på denna länk.

Mer information:
 Oscar Trowald, 0733-24 13 41, oscar.trowald@sportfiskarna.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera