Annons

 i Notiser

Projektet Ge fan i våra vatten är ett initiativ från Svenska rockmusiker för att dra in pengar till fiskevården. Projektet startades 2007 av Erik Ohlsson, gitarrist i Millencolin, och managern Kimmo Kirvesmäki tillsammans med Sportfiskarna. Nu går projektet in i en ny fas och vi lanserar Ge fan i våra vatten-webb-TV och podcast med startdatum den 4 februari. 

Programmen kommer självklart handla om sportfiske, men även musik, fiskevård och presentationer av nya Ge fan i våra vatten-produkter där all vinst alltid oavkortat går till projekt för att gynna våra gemensamma fiskevatten. 

Vi inleder med en kortare första säsong bestående av tre avsnitt på ca 15 minuter vilka filmades under senhösten 2012. Programmen kommer att ligga påwww.sportfiskarna.se, Youtube och för nedladdning via iTunes. Filmning för en andra längre säsong planeras redan nu. Filmerna produceras av Erik Ohlsson tillsammans med de övriga musikerna i Ge fan-banden i samarbete med Sportfiskarna.

– Sportfiskarna är mycket tacksamma för samarbetet med musikerna bakom Ge fan i våra vatten som dragit in viktiga pengar till fiskevården, kommenterar Pär Lindberg, marknadschef på Sportfiskarna. Se trailer inför premiäravsnittet måndag 4 februari via denna länk.

– Att göra program för webben är riktigt inspirerande eftersom formatet är så öppet. Både längd och innehåll kommer variera mycket. Man kommer få följa oss artister när vi fiskar både privat och tillsammans med några av Sveriges bästa och kända sportfiskare. Tanken är att avsnitten ska vara spontana och personliga, oftast seriöst filmat och producerat, men jag hoppas även använda personligt material filmat med telefoner och olika kameror i kommande avsnitt, säger Erik Ohlsson.

Mer info: Pär Lindberg, par.lindberg@sportfiskarna.se, 08-410 80 634.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera