Annons

 i Eko/Miljö

Sportfiskarna har tagit fram ett mycket omfattande och nytt inspirationshäfte för ungdomsledare, Fiska med barn och ungdomar. Materialet kommer att bidra till mer verksamhet bland anslutna föreningar.

Nu är det äntligen här. Sportfiskarna har tagit fram ett inspirationskompendium bestående av mer än 50 artiklar ämnade att ge inspiration och idéer för ungdomsverksamhet i våra anslutna föreningar. I början på mars är materialet redo att skickas ut till alla intresserade klubbar.

Det var rätt längesedan sist. Ni som var med under 1990-talet minns säkert den suveräna ”Idépärmen” som förbundet gav ut och uppdaterade i flera omgångar, en pärm full med praktiska tips för tillverkning med barn och ungdomar i klubblokalen. Den splitter nya publikationen ”Fiska med barn och ungdomar” kan ses som dess sena och delvis nyorienterade uppföljare. På dryga 130 sidor bjuds 52 artiklar som har för avsikt att ge stöd, inspiration och praktiska uppslag för våra föreningars ungdomsverksamhet. Ansatsen är bred och ambitionen är att innehållet dels ska kunna ge nya vinklar för föreningar som har hållit med ungdomsverksamhet länge och dels grundtips för sådana som ligger i startgroparna med att komma igång.

Antalet artikelförfattare är många och representerar en blandning av föreningsprofiler, betesbyggare, sportfiskeskribenter och förbundspersonal.

Läs  mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera