Annons

 i Notiser

Sportfiskarna söker nu en projektledare med inriktning på ungdomsverksamhet. Tjänsten är placerad i Göteborg, men är till stor del inriktad mot Halland.

Om tjänsten:
Som projektledare inom Sportfiskarnas barn- och ungdomsverksamhet är det din uppgift att få fler barn och ungdomar intresserade av att utöva fiske och friluftsliv, samt att öka kunskaperna inom vatten- och fiskevård. Tjänsten är placerad i Göteborg, men är till stor del inriktad mot Halland och ett projekt finansierat av Svenska Postkodstiftelsen, där vi tillsammans med skolklasser ska bedriva fiskevård på skoltid genom konceptet Skolbäcken (läs gärna mer om Skolbäcken på vår hemsida).

Utöver Skolbäcken i Halland kommer du också att arbeta med övriga främjandeaktiviteter med kontoret i Göteborg som bas. Detta innebär bland annat olika typer av fiskeaktiviteter för att främja intresset för fiske i hela regionen. Fiske under skollov, integrationssatsningar, tjejfisken, storstadsnära fiske och fiske för funktionshindrade är några exempel på aktiviteter. Vid sidan av det praktiska arbetet kommer du bygga nätverk, aktivt söka finansiering och sjösätta nya projekt för att öka möjligheterna till fiske och friluftsliv för barn och ungdomar. Viktiga samarbetspartners är skolor, kommuner, länsstyrelser och andra organisationer. Du har budgetansvar och arbetar självständigt för att nå uppsatta mål. Du har goda möjligheter att påverka inriktningen på verksamheten och de nya projekt som startas.

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera