Annons

 i Press/Reklam

För att förstärka informationsarbetet söker Sportfiskarna en erfaren kommunikatör till huvudkontoret i Stockholm.

Arbetsbeskrivning PR-ansvarig/kommunikatör, Stockholm:

Din roll som PR-ansvarig/kommunikatör är att samla in, paketera och kommunicera Sportfiskarnas omfattande verksamhet till rätt målgrupp via rätt kanaler. Du bearbetar media dagligen och utvecklar förbundets synlighet i såväl skriven som rörlig media. Du ansvarar för förbundets pressmeddelanden. Du sticker ut hakan! Din roll är också att leda utvalda kampanjer och marknadsrelaterade projekt, och du arbetar med långsiktig profilering av varumärket Sportfiskarna. Du ringer, mailar, faxar, sms:ar, gillar och twittrar. Du ansvarar för Sportfiskarnas arbete med sociala medier.

Till din hjälp har du 35 kunniga och drivna medarbetare på sju orter i landet som varje dag arbetar för att det ska finnas ett bra fiske i friska och rena vatten med friska fiskbestånd. Du kommer att arbeta mycket nära förbundets informatör/webbredaktör. Ni ska komplettera varandra, och tillsammans ser ni till att Sportfiskarnas verksamhet når ut till allmänhet och beslutsfattare i den omfattning den förtjänar!

Din profil
Vi tror att du redan nu är en hängiven sportfiskare som brinner för sportfiskets frågor. Som person är du positiv, idérik och nätverkande. Du är också orädd och målmedveten. Du gillar att arbeta nära sakkunniga medarbetare i en kunskapsintensiv organisation och du har inget emot ett tidvis mycket högt tempo.

För att passa för tjänsten krävs att du:
• Har för ändamålet relevant högskoleutbildning
• Har flerårig erfarenhet av PR- och/eller kommunikationsarbete
• Har stor vana av att hantera media
• Har mycket god samarbetsförmåga
• Redan idag använder sociala medier som arbetsverktyg
• Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
• Har god förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet

Kontakt
Ring eller maila gärna för ytterligare information om tjänsten.
Stefan Nyström, Generalsekreterare
08-410 80 631
stefan.nystrom@sportfiskarna.se
Jesper Taube, Chef Medlem, organisation och främjande
08-410 80 633
jesper.taube@sportfiskarna.se

Ansökan
Ansökan bestående av personligt brev och CV tas emot via e-post: jobb@sportfiskarna.se. Ange ”PR-ansvarig/kommunikatör” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 2 december 2013. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer här  –> Sportfiskarna
eller här –> Ansökan

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera