Annons

 i Notiser

Sportfiskarna rekryterar nu en redovisningsassisten och en medarbetare till medlemsservice. Välkomna att ansöka!

Redovisningsassistent till Sportfiskarna
Har du sinne för siffror och ekonomiska detaljer och är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en expansiv och trivsam organisation med huvudkontor i Bromma? Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsfirman First.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieutbildad med ett par års erfarenhet av redovisning. Du har tidigare arbetat med avstämningar, löpande bokföring och leverantörs-/kundreskontra. Du har god förståelse för hela det ekonomiska flödet, har allmänt goda systemkunskaper och talar och skriver svenska väl. Har du erfarenhet av implementation av e-faktura är det ett plus. Du har ett glatt humör, är service-minded, noggrann och flexibel. Du är van vid externa kontakter (leverantörer, myndigheter etc) likväl som interna.

Arbetsuppgifter
Exempelvis löpande hantering av fakturor och utbetalningar, hämtning och inläsning av bankfiler, rättning av fellistor, hantering av autogiron, arkivering, löpande redovisning mm mm.

Läs mer om tjänsten här: First

Medarbetare till medlemsservice på Sportfiskarna
Har du en stark kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande? Är du dessutom en god lyssnare och vill arbeta i en supportande roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sportfiskarna söker en kollega med god servicekänsla till medlemsenheten på huvudkontoret i Bromma. Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. Rekryteringen sker i samarbete med rekryteringsfirman First.

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera