Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Rockmusikern Erik Ohlsson, även känd från fiskevårdsprojektet Ge fan i våra vatten, är under lördagen på plats i Sportfiskarnas monter på Sportfiskemässan i Jönköping.

Erik Ohlsson är gitarrist i det svenska och internationellt välkända bandet Millencolin. Med över två miljoner sålda skivor och turnerande världen över i tjugo års tid är Millencolin en av Sveriges största musikexporter någonsin.

Ge fan ger mer fiskevård
Erik är inbiten fiskare och en av de drivande krafterna bakom fiskevårdskonceptet Ge fan i våra vatten. Projektet startade som ett initiativ från en grupp sportfiskande svenska rockmusiker som ville bidra till mer fiskevårdsåtgärder. Projektet som drivs i samarbete med Sportfiskarna innefattar försäljning av specialproducerad musik och olika profilprodukter. Överskottet går till åtgärder för fiskens bästa. Totalt har närmare en miljon kronor samlats in. De fiskevårdsprojekt som fått pengar hittills har bland annat varit inriktade på arter som gädda, lax och havsöring. En del av överskottet har sparats för att kunna stötta fiskevårdande insatser i många år framöver. 
Erik har förutom att designa alla Ge fan-prylar, även nu mantlat huvudrollen som skapare och programledare av Ge fan i våra vatten webb-TV.

Nya Ge fan-produkter
På Sportfiskemässan blir det premiär för ett antal nya profilprodukter som säljs i anslutning till Sportfiskarnas monter. Bland nyheterna märks en grym dödskallebuff, en UV-beständig mätdekal till båten, en ny tuff keps och en läcker svart Ambassadeur-rulle från Abu Garcia.

Erik kommer finnas tillgänglig i Sportfiskarnas monter på Sportfiskemässan lördag 6 april och svarar på frågor och är tillgänglig för intervjuer.

Boka gärna in en intervju redan nu via: par.lindberg@sportfiskarna.se

För mer bakgrundsinformation om Erik: The Pike Father’s blog.

Se Ge fan i våra vatten webb-TV här.

Gilla Ge fan i våra vatten på facebook:

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!