Annons

 i Press/Reklam

SportfiskeAkademin inleder samarbete med ABU 
2015 inleds med stor och positiv förändring för SportfiskeAkademin. Från om med årsskiftet går ABU AB in som ny samarbetspartner och huvudleverantör av utrustning till skolans sportfiskeutbildningar. Både SportfiskeAkademin och ABU anser att ett samarbete var naturligt och i  linje med hur respektive parter arbetar inom sportfiskebranschen. ABU har under  en längre tid visat att man värnat om den yngre generationen sportfiskare och företaget har under flera år varit måna om att rekrytera unga sportfiskare, bl.a. genom projektet “Börja Fiska” tillsammans med Sportfiskarna.  

– Det känns oerhört spännande att jobba tillsammans med ABU. De har spännande tankar om framtidens sportfiske i kombination med en komplett portfölj av världsledande varumärken, säger Lollo Englund, instruktör på och en  av grundarna av SportfiskeAkademin.

Förutom tillgång till utrustning kommer det nya samarbetet med ABU att ge SportfiskeAkademin tillgång till flera kända fiskeprofiler, möjligheter att testa beten, praktikplatser, ett världsomspännande kontaktnät inom sportfisket m.m.  

– Vi ser verkligen fram emot att få samarbeta med SportfiskeAkademin. Elever och lärare, ja hela skolan, jobbar ytterst professionellt och jag är övertygad om att  många av framtidens fiskeprofiler och kommande branschfolk fostras där, säger  Olle Lidesjö försäljningschef på Abu Garcia.  

Det nya samarbetet med ABU innebär att Normarks uppdrag som huvudleverantör till SportfiskeAkademin avslutas.  

– Normark och deras personal har varit en del av SportfiskeAkademin under 17 år och hjälpt oss dit vi är idag. Det känns lite vemodigt, men vårt samarbete med Normark avslutas i samförstånd. Vi kommer naturligtvis ha viss samverkan  framöver men inte på det formella vis som vårt avtal har styrt oss tidigare,  fortsätter Lollo Englund.

Mer information om SportfiskeAkademin finns på: forshagaakademin.se  
För ytterligare  information om denna pressrelease, kontakta Lollo Englund på 070-657 93 60.

//Sebastian +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera