Annons

interfiske-daiwa-p
 i Ettan, Notiser

Sportfiskebilen – första avsnittet premiär idag! Jajamen! Kl 2000 på FishEcos Youtubekanal släpper vi den första filmen av förhoppningsvis många!

Första avsnittet i serien Sportfiskebilen i samarbete med YT kanalen Carexplorers har premiär idag kl 2000! Hur ser den optimala sportfiskebilen ut? Det är självklart en komplicerad fråga men i detta avsnitt har vi försökt bena ut hur en nyproducerad Land Rover Defender fungerar som sportfiskebil med några specifika krav. Utrymme, dragförmåga, förarmiljö och mervärden.

Land Rover Defender är en legendarisk bilmodell. Vi har sett den som safaribil i Afrika, vi har sett den som jaktbil i skotska högländerna! En Defender är verkligen synonymt med svåra förhållanden, ju mer lera, sand eller grus det finns under bilen, desto bättre trivs den. Sedan 2020 produceras Defender i ett helt nytt utförande, det sägs att den inte har ”en skruv” gemensamt med sin föregångare.

En sådan har vi testat! Vill du veta hur vi tycker att den fungerar som sportfiskebil? Kolla på filmen! Vill du ha en djupare analys, se en sådan på Carexplorers nedan från kl 2000 även den! https://www.youtube.com/channel/UCpRl…

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera