Annons

 i Press/Reklam

Sportfiskedagen blev ett av de mest uppskattade inslagen på Båtmässan 2014. Nu är det klart att Båtmässan i samarbete med Fiskejournalen ännu en gång arrangerar en temadag för sportfiske, söndagen den 1 februari 2015.

Scenprogrammet bjuder på en rad tunga fiskeprofiler som Joel Abrahamsson, världsrekordhållare i att fånga stor fisk från kajak (556 kg!) och Gunnar Westrin, skribent på Fiskejournalen och en av landets mest uppskattade fiskeboksförfattare. 

Dessutom kommer Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind dela med sig av sina allra bästa fiskehistorier och Markus Lundgren från Sportfiskarna bjuda på en föreläsning om riktigt salt fiske utanför Västkusten. 

Som en bonus bjuds de 300 första besökarna som kommer till scenen under Sportfiskedagen på en tremånaders prenumeration av Fiskejournalen. Därtill är flera kända återförsäljare inom sportfiske redan klara som utställare på Båtmässan. 

Tidningen Fiskejournalen som ingår i Aller medias portfölj såg dagens ljus redan 1974 och har i alla år verkat för att göra fisket bättre och roligare för läsarna. 

Båtmässans mål är att vara mötesplatsen för allt liv vid, på och i vattnet. Årligen besöks mässan av ca 65 000 personer med ett intresse för båt- och vattenliv. 

Båtmässan 2015 genomförs mellan 31 januari-8 februari på Svenska Mässan i Göteborg. För mer information se www.batmassan.se

Vattnet väntar. Välkommen!

För mer information kontakta:
Bengt Wallin, affärsansvarig Båtmässan, tfn 031-708 80 91. 
Martin Falklind, chefredaktör Fiskejournalen, tfn 0302-244 44.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera