Annons

 i Mässor

Freewater Pictures presenterar Sveriges första digitala mässa för sportfiske den 9-11 april 2021.

Oskar Stenberg företräder Freewater Pictures som kommer bli mässarrangören för satsningen. Han ser spänt fram emot lanseringen av landets första digitala sportfiskemässa. Mässan kommer ha en stor digital mässhall med utställare och inte minst betesbyggare. Nytt inom konceptet är livefiske som kommer sändas under mässdagarna.

-Mässans mittpunkt blir en livesändning som besökaren kan följa tillsammans med alla fantastiska utställare berättar Oskar. Liveströmmningen baseras på två klassiska livefisken per dag, kombinerat med produktvisning och expertintervjuer i en studio. Detta är nytänkande kombination som inte har presenterats förut.

Elias Frösell från Onlinemassan.com ser fram emot mässan och berättar att plattformen utvecklas med nya tekniker löpande för att skapa nya kundupplevelser.

-Vi har verkligen tagit steget som den marknadsledande mässplattformen och är oerhört stolta över att presentera ytterligare en mässa till familjen. Freewater är den optimala mässarrangören för att representera Sportfiskesverige och vi ser spänt fram emot arrangemanget.

Exempel på utställare är Söder sportfiske, Interfiske, Mojo boats, XL marin, Länsstyrelsen, Armada, Jiggar.nu, Sportfiskarna, Didriksons, Lowrance, Atlantica, Shimano, Bite of Bleak och många fler.

Besökarna kommer att kunna se produkter, föredrag, event, chatta med leverantörer och besöka de olika montrarna med frågor i realtid. Naturligtvis kan besökaren ta del av erbjudanden och göra inköp. Gäddpodden kommer även att gästa mässan med sina populära ämnen och diskussioner.

Mässan är kostnadsfri och du kan redan idag registrera dig på www.sportfiskesverigeonline.se för att få löpande information eller besök mässans mediapartner FishEco på www.fisheco.se.

Mässan genomförs på plattformen onlinemassan.com och mer information om detaljer kring mässan kommer inom kort. Vill du ställa ut, kontakta Oskar Stenberg på Freewater Pictures, kontaktinfo nedan.

KONTAKT

Onlinemässan.com info@onlinemassan.com

Oskar Stenberg Freewater Pictures oskar@freewaterpictures.se

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera