Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Tävling

Sportfiskegiganten bjuder in till Giganten Streetfishing Challenge! Nu är det dags att anmäla dig till Gigantens årliga streetfisketävling, en riktig fiskefest vid Malmökanal!

– I år kommer vi ha en gemensam start vid Paulibron. Samling klockan 08.45 för genomgång och vi kommer att sätta igång tävlingen klockan 09.00. Observera att det är fiskeförbud mellan 03.00 – 09.00 för er som ska delta i tävlingen.

Vi har beslutat att tävlingen kommer att gå av stapeln den 4/11 (Lördag) mellan 9.00-15.00. Prisutdelningen kommer att ske runt 15.30 vid Paulibron. Vi vill att ni håller avstånd till varandra, så en bra referens är en spölängd mellan varje deltagare.

Som vanligt är prisbordet fullspäckat med riktigt fina priser.

Anmälningar kan göras från idag till fredagen den 3 November! Anmälningsavgiften är 250:-, vill man vara ett lag kostar det 350:-

Vid anmälning får man även en goodie bag från Darts AB och Molix värde 250:- Anmälan gör du i butiken på Lundavägen 56 i Malmö, med  swish.

Nytt för i år är att man kan fiska i ett tvåmannalag (man måste även tävla individuellt). De två längsta abborrarna (en från varje person) vinner. Priset till lagtävlingen är en guidad fiskeresa (1 dags fiske) med Fredrik Renz i Kalmarsund.

Bor du inte i närområdet och har ingen möjlighet att komma in i butiken, så slå en signal på 04018878, så hjälper vi dig.

Regler och all annan info hittas på startkortet som du får vid anmälning.

OBS: Anmälan är bindande, så tyvärr kan man inte få tillbaka pengarna om man har fått förhinder etc.

Hoppas vi ses.

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera