Annons

interfiske-daiwa-p
 i Mässor

Intresset för sportfiske är fortsatt stort. I Sverige finns drygt två miljoner som sportfiskar någon gång årligen. Lägg där till alla som spontant bara fiskar då och då.

Sportfiskemässan är 2018 tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö och är större än någonsin. Besökarna kommer att ta del av fler aktiviteter och utställare på en större yta än vad Sportfiskemässan tidigare arrangerats på.

16-18 mars är det dags för alla fiskeintresserades årliga höjdpunkt – Sportfiskemässan. Mässan har de senaste åren förbättrat sitt besökarrekord varje gång och hoppas kunna göra det igen! Engagemanget är inte bara stort från besökarna utan också bland utställarna. Till årets mässa är det fler utställare än tidigare på en större yta.
– Vi är jätteglada. Intresset för sportfiske bara växer och växer, det märker vi tydligt på vår mässa. Nu hoppas vi på besökarrekord igen!, säger Agneta Brunell, projektledare på Sportfiskemässan.

I takt med att mässan växer utökas också antalet aktiviteter under de tre mässdagarna. Det blir ett gediget företagsprogram på scenerna och även andra spännande händelser. Isfiske kommer att få en större plats tack vare det nya isfisketorget, även tävlingsmetet lyfts fram vid metetorget. Satsningen på flugfiske, betesbyggning och båtar är annat som kommer att synas på den största mässan för fiske i Sverige.
– Det är fler aktiviteter än vi haft tidigare! Det är viktigt för oss att kunna erbjuda den bredd som sportfiske är, detta ska synas på mässgolvet bland utställarna men också i våra aktiviteter, säger projektledaren Agneta Brunell

Föredragsprogrammet >>
Aktiviteterna >>

Kul siffror från Sportfiskemässan
Det kommer att finnas 100 000 fiskespön, fiskelinor som räcker tre varv runt jorden, 3-5 miljoner beten, spinnare och wobblers, samt 8 miljoner jiggar, att uppleva på Sportfiskemässan. 

För mer information besök www.sportfiskemassan.se eller kontakta: 
Agneta Brunell, projektledare Sportfiskemässan 
agneta.brunell@easyfairs.com, 070-827 70 43

Liisa Aus, pressansvarig Stockholmsmässan
liisa.aus@stockholmsmassan.se, 070-789 41 53

Sportfiskemässan är den största mässan i Sverige inom sportfiske. Här träffas människor med gemensamma intressen för att titta på nyheter, prova på aktiviteter, tävla, titta på båtar och boka fiskeresor. Mässan har starka samarbetspartners inom företag, organisationer och skolor. Vidare har mässan ambitioner att öka intresset för sportfisket och främja fiskevård.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!