Annons

 i Mässor

Tog ett snack med redaktören och mässansvarige för Svenska Gäddklubben, Mattias J Fors. Montern börjar redan fyllas med folk och Mattias ser fram emot en trevlig och givande helg.
– Vi hälsar alla välkomna att snacka gädda i vår monter, hälsar Mattias glatt.

Om du älskar sportfiske i allmänhet och gäddfiske i synnerhet, tveka inte att besöka gäddklubbens monter och teckna medlemskap. Kostar bara 200 kr/år och då gör du en insats för fiskevården.
– Vi värnar om gäddan på alla plan och klubbens överskott går till en egen fiskevårdsfond. Som medlem stödjer du t.ex. våtmarksprojekt och annat som gynnar gäddan liv, säger Mattias.

Berätta mer om er verksamhet!
– Vi har en ungdoms- och tävlingsverksamhet, med Riksgäddan och Höstgäddan. Varje år har vi ett årsmöte där medlemmarna kan påverka och komma med idéer. Efter årsmötet har vi ett klubbmästerskap där årets gäddkung koras.

Mattias brinner för klubben och det finns inget roligare än gäddfiske.
– Vi har jätteroligt i klubben, säger Mattias med ett brett leende innan han fortsätter.
– Det är inte bara allvar utan vi har kul och träffas socialt också. Du kan få nya vänner för livet. Ingen behöver känna att man måste ha fått en 10-kilosgädda för att platsa i klubben. Alla är välkomna. Gammal som ung, kvinna som man, avslutar Mattias innan han hastar in i montern igen för att ta emot nya medlemmar.

Du hittar gäddklubben i monter 090.

//Felix Rimfrost +FishEco – felix@fisheco.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera