Annons

interfiske-daiwa-p
 i Mässor

Specialfisketorget har blivit en succé med fullt av olika föreläsningar, workshops mm

Föredragen handlar om det fiske som du helst vill uppleva. Föreläsningarna är spännande, upplysande, adrenalinhöjande, och oerhört lockande. Välj dina favoriter och dröm dig bort till Amazonas djungel, Nordnorges hälleflundror, Gotlands fina havsöringar eller var med på en Ekolodskurs i bästa gössjön.

På scenen kommer vi att ha ca sex föredrag per dag och däremellan visa bildspel och filmer

Bo Hall är moderator på Specialfisketorget och han har naturligtvis både Ekolodsboken 1 och den nya Ekolodsboken 2 som har världspremiär på mässan.

 

Ella Micalsen
Nyfiken på att fiska i Nord Norge? Du får lära dig om grunderna och hur du kan optimera ditt fiske riktat på hälleflundra, torsk och sej. Är tidvattnet viktigt för ett lyckat fiske? Hur lägger man drift? Ska man fiska med gummibeten eller dött agn? Vilken knut är bäst?
Botten struktur, teknik och vad tusan är skallar!? Allt detta och mycket mer kommer du att få veta. Ella är fiskeguide i Lofoten på ön Røst under sommaren. Hon har även stor erfarenhet av annat fiske och har guidat i våra svenska vatten.
Fredag 20 mars kl 16.00
Lördag 21 mars kl 15.00
Söndag 22 mars kl 11.00
Nicka Hellenberg
Nicka Hellenberg är en inbiten havsöringsfiskare hemmahörande på Gotland. Han har fiskevattnet utanför dörren och kan när vädret är lämpligt ge sig ut och utmana de stora havsöringarna runt kusten. Hur man tänker och hur man fiskar för att fånga de lynniga havsöringarna kommer Nicka berätta på scenen. Nicka är dessutom en grymt bra fotograf så hans fantastiska bilder kommer flytta dig till den Gotländska kusten och in i drömmen. Gillar du havsöringfiske och underbara bilder missa inte detta.
Fredag 20 mars kl 15.00
Lördag 21 mars kl 12.00
Söndag 22 mars kl 13.00
Olof Engstedt och Jonathan Berg
Olof Engstedt och Jonathan Berg är erfarna globetrotter inom fisket. Nu kommer de från en långresa där Olof och Jonatan varit en månad i Amazonas djungel och fiskat. Där finns det många annorlunda fiskar där färgglada och urstarka malar är vardagsmat men framför allt finns värdens största sötvattensfisk Arapaiman. De har utmanat de flesta fiskar och kommer att beskriva och berätta hur man får dem på kroken. Har du otur börjar en dragkamp som kan dra dig ner i pirajornas hemmavatten. Ett föredrag du sent kommer glömma.
Fredag 20 mars kl 11.00
Lördag 21 mars kl 16.00
Söndag 22 mars kl 14.00
Bo Hall
Bo Hall har nu världspremiär och presenterar nu den nya Ekolodsboken 2. Han ska ge er en ekolodskurs ut över det vanliga. Nu blir det fortsättning på det vanliga ekolodet och vi ska prata om sidescan , Panoptix, Chirp och LiveScope. Nya uttryck som hjälper dig att hitta den stora fisken i framtiden. Hur man använder tekniken och hur man får mest nytta av ekolodet blir inriktningen denna gång. När bilderna blir rörliga på skärmen, blir även fisket både enklare och roligare och det händer nu.
Fredag 20 mars kl 14.00
Lördag 21 mars kl 14.00
Söndag 22 mars kl 12.00

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!