Annons

 i Mässor, Notiser

Efter fem års uppehåll kommer Sportfiskemässan tillbaka till Jönköping. Den 15–17 mars 2024 arrangeras den populära mässan på Elmia igen.

– Ja, äntligen. Pandemin satte tyvärr stopp för oss under tre år. Nu siktar vi på att slå deltagarrekord, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.

Fiske hör till en av svenskarnas absolut största fritidsaktiviteter. Fler än fyra miljoner svenskar har provat på aktiviteten i någon form, så när Sportfiskemässan arrangeras är det lite av en folkfest. Mässan hålls normalt sett vartannat år i Stockholm och vartannat år i Jönköping, men senast mässan var på Elmia var 2019. Pandemin satte stopp för mässan under tre år innan de kunde återupptas och då var Stockholm först ut.

  • Det finns ett enormt sug att få besöka mässan när den nu kommer till Jönköping igen. Under pandemin sköt intresset för fiske i höjden och det har hållit i sig. Inte minst ser vi att intresset bland unga växer otroligt, säger Agneta Brunell.Sportfiskemässan arrangeras av EasyFairs och i Jönköping väntar en stor utställning med utrustning och tillbehör, aktiviteter och ett scenprogram. Vi får bland annat se SVT-profilen Martin Falklind och unga YouTubeprofilerna från Team Galant på scenen.Senast mässan gick på Elmia lockade den 15 140 besökare, en siffra arrangörerna tror kommer att överträffas 2024.
  • Mycket talar för det. Vi vet att fiskeintresset är skyhögt och det är en aktivitet som inte påverkas särskilt mycket av lågkonjunkturer, säger Agneta Brunell.

Plats: Elmia i Jönköping.

 

Datum: 15–17 mars 2024

Läs mer: www.sportfiskemassan.se

För mer information, kontakta: Agneta Brunell, projektledare, agneta.brunell@easyfairs.com 0708-27 70 43

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera