Annons

 i Press/Reklam
Sportfiskeprofil tar över Beason Båtar! Peter Hedqvist som sedan 2006 framgångsrikt drivit och utvecklat Beason är kvar i företaget – nya modeller är på gång!! 

Det är trollingveteranen Andreas Hagström som tar över rodret på Beason Båtar efter köpet av 100% av det välkända båtföretaget. Hagström driver sedan 2018 Mariestads Marina.
Beason Båtar är kort och gott ”svenskbyggda sportfiskebåtar som tål ett nordiskt klimat”. Beason Båtar har idag en rad modeller från gäddräcern Beason 550 PIKE upp till kabinbåten Beason 800 PILOT och mer är på gång!

Peter kommer jobba vidare i företaget, dels med att bygga båtar men Peter kommer också ta fram nya båtmodeller tillsammans med Andreas.
-Inom kort kommer vi presentera en modell som fyller ett hålrum i det nordiska sportfisket, säger Andreas Hagström
Intresset för välbyggda sportfiskebåtar som tål det nordiska klimatet är stort och Beason är många sportfiskares ”drömbåt”. I Mariestad kommer du kunna kika och klämma på de stentuffa sportfiskebåtarna, Hagström kör själv en Beason 800 PILOT, en trollingmaskin som är fullutrustad med det senaste inom marinelektronik och det sanslösa styrsystemet ”Helm Master EX” som bland annat innebär att de dubbla 300 hästarna på akterspegeln har ankringsfunktion – perfekt för vrakfiske på Västkusten eller abborrjiggning på Vänern!
Beasons grymma sportfiskebåtar kommer även fortsättningsvis säljas med valfritt fabrikat på utombordaren.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!