Annons

 i Press/Reklam

Ända sen starten när vi tog in Northern Baits i sortiment så var det ett klart avtal att vi hade ensamrätt på att sälja Northern Baits i Sverige. Efter några år då vi marknadsfört Northern Baits väldigt hårt, byggt ett Popup / NB Team som fångar mycket fisk under hela våren så har Northern Baits bestämt sig för att sälja sina beten själva i Sverige.

Vi ser det som ett tydligt tecken på att det är dags att gå vidare. Därför har vi avslutat vårt samarbete med Northern Baits och deras produkter. Idag har vi diskuterat och tittat efter alternativ på högkvalitativa beten som vi har förtroende för och valet på varumärke var egentligen inte svårt.

Med fångster på över 30kg i Frankrike, mängder med fisk över 20kg i Italien och extremt mycket fisk i Sverige så kommer vi ta in CC Moore i sortimentet som komplement till Energy Baits.

Vi räknar med att ha en del av sortimentet ifrån CC Moore redan i slutet av nästa vecka. Till en början kör vi på klassiska beten som Live System, Odyssey XXX tillsammans med nya Equinox. Northern Special, nya Hellraiser, preparerade partiklar etc. kommer också lagerföras.

Remember that Moore is More!

//Sporting Fiske & Outdoor

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera