Annons

 i Mässor

Båtmässans scen fylls i år med det starkaste fältet av manliga och kvinnliga personligheter någonsin. 
– Jag är både stolt och glad över det fantastiska scenprogrammet som vi kan erbjuda våra besökare, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan i Göteborg.

Årets scenprogram på Båtmässan är det mest intressanta någonsin. Och det är inte konstigt.
– Vi på Båtmässan har länge arbetat för att vara en del av båtlivet året runt. Dessutom har vi visat att vi blivit en premiärmässa vilket utställarna nu vet. Vill du synas och höras ska du vara med hos oss, fortsätter Bengt Wallin.

En av de riktiga celebriteterna i år är Martin Strömberg som seglar Volvo Ocean Race 2014-2015 med det kinesiska laget Dongfeng Race Team. Hör hans spännande berättelse om tävlingen, de två första etapperna och de kommande utmaningarna.

Sveriges mesta äventyrerska Renata Chlumska blev nyligen första svenska att bestiga Seven Summits – de högsta bergen i varje världsdel. Hon kommer till Båtmässan för en föreläsning om sina äventyr och hur hon på senare tid även blivit skeppare i ÅF Offshore Race.

Som treåring fick Fredrik Lööf sin första båt, en optimistjolle av trä. Sedan dess har han ställt upp i sex OS och kammat hem tre medaljer varav ett guld. Nu är han en del av Artemis Racing och Americas Cup som kommer till Göteborg efter sommaren. Hör mer om de kommande äventyren på ”Förverkliga dina drömmar”-scenen.

VM-guldmedaljörerna i Match racing Team Anna Kjellberg blev Årets kvinnliga seglare 2014 och nominerades dessutom till Jerringpriset förra året. Annika Carlunger berättar om den spännande resan mot att bli bäst i världen.

David Hellenius är mest känd från TV men hans båtintresse är stort. Båtlivet ser han som osentimentalt och lite gulligt utan strikta regler. Hör honom berätta mer om sitt stora intresse som ger honom frihet mellan uppdragen i den svenska nöjesindustrin.

Joel Abrahamsson är känd som en av Sveriges mest hängivna och skickliga kajakfiskare. Sedan han lyckades med bedriften att fånga den största fisken som någonsin dragits från en kajak, kan han även titulera sig världsrekordhållare. I Joels föreläsning får vi höra allt om rekordet.

För mer information
Kontakta Bengt Wallin på tfn 031-708 80 91, e-post bengt.wallin@svenskamassan.se eller besök vår hemsida www.batmassan.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!