Annons

 i Vertikalfiske

Chrille Andersson fick vad vi kallar för en ”lucka”. Ledigt med kort varsel, såklart åker man å fiskar då.

Så här berättar Crille själv:

– Stort eko ungefär 30 meter framför båten och på ett djup på åtta meter, redan då förstod jag att detta är en stor fisk. Släpper jiggen på det enorma ekot, redan i släppet så ser jag på livescope att ekot stiger mot jiggen hinner stanna jiggen på fem m Pang så smäller den på med ett jäkla karatehugg.

– Jag fick kämpa en hela med drillningen men till slut kom den upp och jag kunde landa denna i håven. Insåg direkt att det måste vara person bästa för mig! Madamen vägde in på 13050 gram var 117cm lång

Stort grattis Chrille till en drömfisk å super well done!

//FishEco

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!