Annons

 i Vertikalfiske

Tony Andersson ligger i, det är inte många dagar sedan han kunde bjuda på bilder på en riktigt fin vertikalad gös. Nu är det dax igen, fast denna gång är det krokodiler som nappat…

Jag kunde inte hålla mig idag, Det gick fram till middagstid sen drog jag ut. Det var en härlig dag på sjön solen lyste och värmde, Trots att det var en kall svag vind så var det helt okej. Det dröjde inte lång tid förens jag hade landat den första gösen. I stort sätt så fort jag hade blött mitt bete så högg det. Det kändes hel rätt, jag hade närmare fått 11st gösar på mindre än en halv timme. Jag hann inte sänka ner jiggen till botten förens det small till, men denna gången så märkte jag att det var nått helt annat ett krut packet . Den bjöd på en mycket bra fight. denna gången var det en gädda på hela 111cm

Så nu har jag fått 5st gäddor över 110cm på bara några timmas fiske. Helt galet… Det har varit: 110, 111cm 2st 112cm 2st alla på vertikal fiske = Grymma fighter //Tony

//Jan O +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera