Annons

interfiske-daiwa-p
 i Tävling

Nu är den första upplagan av Swedish Perch Tournament avgjord! Den fjärde och sista deltävlingen avgjordes som bekant i helgen i Västerås där Team Högvarv/Millerod gick hem segrande.

Inför den sista deltävlingen fanns det totalt sett 10 team som var med och slogs om pallplaceringarna. De tre lag som var i den toppen av totaltabellen inför den sista deltävlingen var Team Högvarv/Millerod, Surböle och Team Sniper/Älgen.

Under årets tour har det totalt sett varit 64 st unika deltagande lag och totalt sett så har 22 st av dessa lag varit med i minst 3st deltävlingar. Utifrån de förutsättningar som har varit rådande under året med avseende på COVID19-pandemin kan man inte annat än säga att det är riktigt grymt och imponerande!

Samtliga deltagare har visat stor tillförsikt och förhållit sig till de åtgärder som har tagits fram, för att touren ska kunna ha genomförts.

När den fjärde och sista deltävlingen avgjordes skulle det visa sig att Team Högvarv/Millerod skulle stå som slutlig segrare i den första upplagan av Swedish Perch Tournament!

Med ett grymt fiske igenom hela touren, med topplaceringar i stort sett varje deltävling har de även vunnit priser för störst abborre inte minst två gånger om!

De 5 lagen som hamnade i topp var följande:

1)      Team Högvarv/Millerod

2)      Surböle

3)      Fremdling/AHN Fishing

4)      Team Sniper/Älgen

5)      Team BBL

Vi vill i samband med touren tacka alla samarbetspartners och värdbutiker som har ställt upp! Självklart till alla deltagare som har varit med under touren, utan er hade detta inte varit möjligt att genomföra årets roligaste tour.

Vi i teamet bakom Swedish Perch Tournament önskar samtliga en fantastisk höst och ett grymt fiske. Planeringen inför nästa års upplaga är redan igång och vi hoppas snart kunna presentera detta för er!

Skitfiske!

/ Viktor Veiksaar, Sebastian Veiksaar och Johnny Henning

www.swedishperchtournament.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera