Annons

 i Notiser

Pontus Wallin heter mannen bakom nya konceptet Sun City Predator Show. Showen/ mässan hålls verkligen i Sun City, eller Karlstad som staden också kallas, där solen alltid skiner.

Pontus är sportfiskare i själ och hjärta, det är lika vanligt att se honom på bild med en stor gädda som en stor nilabborre eller annan gigantisk fisk från fjärran land. Så här berättar Pontus själv:

– Vad är Sun City Predator Show?

Sun city predator show är en sportfiskemässa där fokuset ligger på predatorfiske. Gädda, abborre, gös, trolling efter lax och öring och flugfiske främst efter gädda och fisk med stora tänder. Det moderna havsfisket efter arter som hälleflundra har också en given plats. Det ska handla om  metoderna och prylarna, mycket Klämma och känna och en hög grad av delaktighet.

– Hur kom idén till mässan?

Jag har länge saknat en seriös mässa där det är mycket show och eftersom man älskar prylar, ska det finnas massa att testa och klämma och känna på. Jag tycker också att en mässa ska vara till för alla och en plats där det förutom går att testa och handla på sig nya prylar går att träffa massa fiskeintresserade/likasinnade. Mässan ska vara en helhetsupplevelse! Sen när man byggde Karlstad CCC kändes det givet att anordna en mässa här. Lokalen är ljus, ligger på vattnet med en jättebrygga att testa grejer på och dessutom så kommer vi ha en båtbrygga med plats för 20 båtar. Detta ger en möjlighet att inte bara titta på båtarna utan faktiskt testa dem i sitt rätta element. Samma sak gäller med ekolod, här finns en möjlighet att se hur de fungerar i verkligheten inte bara på simulatorläget.   Kort så är det jag vill, att skapa en rolig mässa för alla och något som alla känner att det är kul att delta i, en seriös och spännande träffpunkt för sportfisket. Säger Pontus Wallin

+FishEco kommer att vara på plats i Karlstad under showdagarna som samarbetspartner till Sun City Predator Show. Reservera den 8-9 September för denna unika tillställning så ses vi där.  

//Jan O +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera