Annons

 i Tävling

Så här i slutfasen av issäsongen anmäler Christian Jansson en riktigt flott Mälarkrokodil på 123 cm. Vilken fisk! Så här berättar Christian själv…

I går Söndag 7/4 så var jag ut på isen och fångade en riktig drömgädda. Med en längd på hela 123cm så var det mitt livs längsta gädda. I övrigt en ganska så trög dag som bara gav några försiktiga gös napp innan dröm gädda tog på ett spö som jag hade placerat på en plats en bit ifrån övriga. denna plats har givit min många stora gäddor tidigare genom åren, men nu var det dags för en verklig drömgädda. Jag ser hur linan löper ut lugnt när jag kommer fram till spöt och väntar tills fisken har stannat innan jag sätter mot hugget och det svarar bra…

Läs mer här -> SuperSize

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera