Annons

 i Tävling

Skicklige Olof Garegård kammar hem oktoberpriset i SuperSize. En absolut grym gädda på 126 cm från Sjön Mien garanterade segern. Olof belönas med fiskegrejor från CWC. Så här berättar Olof själv…

Efter den första rusningen börjar jag veva in lina igen och när vi för första gången ser henne tror inte någon av oss att det är sant. Fram och tillbaka, under båten, ut igen och tillslut ligger hon och plaskar i ytan vid båten. Den ena trekroken sitter i munnen, medans de andra sitter nedanför. Jag ser snabbt att det inte går ta upp henne med gälgreppet. Vi fiskar aldrig med håv numera och den enda möjligheten jag ser är att omfamnade henne. Jag går ner på knä och får med den ena handen ett fast grepp runt stjärtfenan. Med den andra handen tar jag ett mjukt grepp under huvudet. Första försöket misslyckas och om jag hade haft en pulsklocka så är jag övertygad om att den hade sprängts. Jag tar ett djupt andetag och andra försöket lyfter jag in henne i båten. SEGERJUBEL!!!  Att ha fått dela denna upplevelse med Elias och Alexander, är svårslaget. Och det kommer mer.

Läs hela historien här -> CWF

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera