Annons

 i Ettan, Tävling

I Svenska Specimentävlingen samlas Sveriges absolut skickligaste Sportfiskare, efter ett års tävling är det dax att hylla alla vinnare och inte minst tävlingsgeneralen Svante Otter!!! 

– Nu allesammans är det dax att avslöja vinnarna i Svenska Specimentävlingen 2021. Vill börja med att tacka alla för ett grymt roligt tävlingsår 2021 och tacka för att man har fått ta över rodret för denna anrika och grymma specimentävling , det är en ära.

Vill även tacka för att alla har skött sig väldigt bra och ni har gjort jobbet som tävlingsledare väldigt smidigt och roligt, visst har det funnits några diskussioner och lite problem under säsongen men det är så det ska vara när det är känslor inblandat, många vinnarskallar som är med vet jag.

Vi börjar med den individuella tävlingen som har varit väldigt rafflande och det har svängt fram och tillbaka mer eller mindre hela säsongen, många sjukt fina fiskar har bärgats. 1:an och vinnaren av årets individuella tävling blev tillslut Daniel Möller på fina 509,5 poäng han har lagt ner sjukt mycket tid och hela sin själ i att vinna i år så han är en väldigt värdig vinnare, sjukt bra jobbat Daniel, genom att fiskat på och aldrig gett upp samt plockat stora och viktiga fiskar så har du visat att du verkligen gick för segern. 2:an i årets individuella tävling blir Vicktor Hallensjö på fina 427 poäng.

Även han har kämpat på och dragit sjukt fina fiskar och haft ledningen ett antal ggr under året , men till sist så drog Daniel ifrån och tag några knockoutfiskar som avgjorde det hela. Tack får att ni gjort den individuella tävlingens toppstrid sjukt spännande att följa. Ni va nog aldrig egentligen hotade i toppen. 3:an i årets individuella tävling blir Olle Lidman på fina 345,5 poäng som även han har tagit ett gäng riktigt stora fiskar som placerat honom på en ärofull tredjeplats, Olle har lyckats riktigt bra på sina satsningar och känns knappt som han misslyckats med någon satsning alls, bra jobbat Olle.

Så till lagtävlingen där det har varit ett riktigt bra år med blandad storlek på lagen , men många lag som gjort bra ifrån sig och plockat galet många fina fiskar. Det har väl egentligen handlat om 3 lag i toppstriden som har kämpat om den åtråvärda förstaplatsen, och det har varit en grymt spännande 1:a platsen i årets lagtävling går till Mörtley Crue på fina 1325,5 poäng , laget gjorde ett ryck under säsongen och har egentligen inte varit så hotade efter det, riktigt bra fiskat och stort grattis till den åtråvärda förstaplatsen i lagtävlingen. 2:a platsen knep tillslut C4 specimen på fina 1170 poäng, denna andraplats bärgades på den absolut sista uppdateringen och det har varit sjukt jämt mellan C4 specimen och Team mött under hela säsongen och många riktigt fina fiskar har plockats av båda lagen under året. 3:a blir då Team Mött på fina 1164.5 poäng endast 5,5 poäng efter C4 specimen. Team mött har stått stadigt uppe i toppskicket hela säsongen och fångat riktigt många fina fiskar och har kämpat sjukt bra.

Det har varit sjukt spännande att följa laget och dom har sett heta ut hela året och kampen med C4 specimen har varit sjukt kul. Bra kämpat alla deltagare och lag som deltagit i svenska specimentävlingen 2021 det har varit en spännande och en riktigt kul första säsong som ansvarig för tävlingen. Jag hoppas att ni kommer tävla även 2022 och jag hoppas på ännu fler nya lag och individuellt tävlande. jag hoppas på att tävlingen ska växa ännu mer och bli ännu större. Bifogar ett gäng bilder på stora fiskar som fångats under säsongen. För mer info, slutlistor och för att se alla grymma fiskar så får ni surfa in på svanskans hemsida. www.specimensvenskan.se

Grattis igen till vinnarna

Mvh Svante Otter

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!