Annons

 i Notiser, Tävling

Svenska Specimentävlingen får en helt ny digital kostym! Sveriges svåraste tävling med de största fiskarna ligger nu på en helt ny plattform med nya och bättre funktioner rapporterar tävlingsgeneralen Svante Otter!

– Godkväll allesammans Då har det blivit dax att öppna upp Svenska Specimentävlingens hemsida igen, ni kommer inte känna igen er till en början då den nu ligger på en helt nyutvecklad plattform med väldigt mycket mer valmöjligheter och utvecklings möjligheter.

Denna sidan är dock väldigt pedagogiskt upplagd så jag tror inte det ska bli några större problem för er att komma igång och anmäla fisk osv. All data från den sidan vi använde nu innan är överflyttad till den nya sidan såsom arkiv, hall of fame osv. Ni kommer ha samma inloggningsuppgifter som innan dock måste ni logga in med er Mail nu och inte ert anmälningsnummer , men samma lösenord som förut gäller, så bara att logga in och börja anmäla fisk och spana runt lite , när man logga är in hamnar man direkt i rapporterafångst för att det ska gå snabb och enkelt när man ska anmäla sina fiskar.

Varmt välkomna allesammans till svenskans nya hemsida , samma adress som innan gäller https://www.specimensvenskan.se/

Bara fråga om ni undrar nått, det går bra att fråga på Messenger eller på sms eller på mailen!

Skitfiske på er? Mvh Svante Otter

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera