Annons

 i Eko/Miljö

Swedish Game Fair är Sveriges största utomhusmässa inom jakt, fiske och outdoor. Tullgarns Slott har varit värd för Swedish Game Fair under 18 år, men nu är det dags att ta nästa steg och flytta till en ny slottsmiljö – Skokloster i Håbo kommun.

– För varje år har mässan växt och nu behöver vi större utrymmen med bättre infrastruktur. Därför flyttar vi till Skokloster, säger Torbjörn Larsson.

Tullgarns slott gav oss stora möjligheter att under lång tid både starta och utveckla vår Game Fair i rätt miljö och med rätt förutsättningar. Skokloster befinner sig mitt i Sveriges mässkluster där t ex både Kista, det nya mässområdet Scandinavian Xpo och Arlanda finns inom 30 minuter. Med Skokloster kommer Swedish Game Fair att kunna utveckla mässans aktiviteter och shower – vilket ska göra mässan än mer attraktiv för besökarna.

– Vi är stolta över att Swedish Game Fair har valt att etablera sin mässa i Håbo. Mässan kommer att bidra positivt till vårt näringsliv och det kommer vi att stötta säger Liselott Grahn Elg, Kommunalråd och Mattias Jonsgården, kommundirektör, Håbo kommun.

Med sin unika anläggning, i hjärtat av Mälardalen, har Skokloster stora möjligheter att skapa evenemang utöver det vanliga. Med camping, hotell, restauranger och ett av Europas främsta barockslott i direkt anslutning till Mälaren är Skokloster en exceptionellt bra plats för ett arrangemang av Swedish Game Fairs storlek.

– Satsningen tillsammans med Swedish Game Fair ligger precis i linje med vår ambitiösa utveckling av Skokloster. Vi har skapat en unik evenmangsplattform som få har och är enormt stolta över samarbetet med Swedish Game Fair, säger Fredrik von Essen, ägare av Skokloster Gods.

Kontakt Torbjörn Larsson
torbjorn.larsson@nortuna.se
0708-18 81 00

Mattias Jonsgården
mattias.jonsgarden@habo.se
0171-464 375

Fredrik von Essen
fredrik@skokloster.se
073-688 92 21

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera