Annons

interfiske-daiwa-p
 i Mässor

Swedish Game Fair har i år gjort en storsatsning på sportfiske och bland annat köpt in bryggor för att erbjuda möjlighet att testa båtar i vattnet direkt på mässan. Söder Sportfiske, Rapala, Mojoboats, ABU Garcia, Kayakstore, Upplev och Garmin är några av de som redan är inbokade och utställarlistan växer hela tiden.

– Mässan kommer att bli större än någonsin. Vi växer över 30% i yta och vi ser redan nu tendenser att vi kommer slå besökarrekord, säger Robin Norlén på Swedish Game Fair.
Fisket har alltid varit en naturlig del av mässan som även har områden för jakt och hund, men i år görs en storsatsning för att verkligen göra Swedish Game Fair som den självklara mötesplatsen för den som gillar fiske.

Huvudtemat är predatorfiske och utrustning för detta, sportfiskebåtar med tillbehör, barn och ungdomsaktiviteter m.m. Fokus kommer alltså att ligga på fiske efter abborre, gädda och gös. Oavsett om man är nybörjare eller proffs – ung eller gammal, så kommer man att få nyttiga fisketips från fiskekändisar och företag från redskapsbranschen.
– Vi har fått en fantastisk respons från utställarna. Man vill ha en sportfiskemässa utomhus där det finns chans att prova båtar och kajaker på riktigt, säger Johan Åkerman på Swedish Game Fair.

FISKETÄVLING MED 100 000 KRONOR I FÖRSTAPRIS

Platsen för mässan är Tullgarns Slott vid Tullgarnsviken där det genom åren fångats många riktigt stora gäddor. Därför arrangeras även Swedish Game Fair Predator Open, predatorfisketävlingen med sveriges största cashpris, 100 000 till vinnaren.

– Det kommer bli en spännande tävling med ett helt nytt upplägg. Man får fiska efter gädda, gös och abborre som poängsätts med ett nytt poängsystem. Det finns två klasser, båt samt kajak. Vinnaren i båtklassen kammar hem hela 100 000 kronor och vinnaren i kajakklassen får 25 000 kronor. Intresset är stort och vi har begränsat antal startplatser, så det gäller att anmäla sig snabbt om man vill få chansen att vara med, säger Robin Norlén.

Läs mer om mässan på http://swedishgamefair.se

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!