Annons

 i Ettan, Tävling

Rapport från tävlingsledningen i Swedish Perch Tournament, sista deltävlingen avgjordes i helgen och nu finns ett slutresultat i SPT!

– I lördags utfördes den fjärde och sista deltävlingen i Swedish Perch Tournament 2021. Deltävlingen avgjordes i Aronsborg med Mälaren som tävlingsvatten och värdbutik för deltävlingen var Stockholms fiske.

Samtliga deltävlingar i Swedish Perch Tournament ingår i Swedish Perch Leagues nationella rankingsystem. Samtliga deltävlingar är kval till SM i abborre 2022 som arrangeras av Sportfiskarna.

Till tävlingen hade 25 st förväntansfulla team samlats för att tävla om pallplaceringarna i årets sista deltävling. Morgonens väder var mulet och regnet hängde i luften, det gjorde ingenting för lagen hade fokus på att leverera bra resultat. Redan efter 45 minuter hade Team Tidofishing tagit en tidig ledning, då de hade lyckats knäcka koden och fångat 5 godkända med en totallängd på 163cm. Vid lunch hade Team Högvarv verkligen gjort ett ryck i tabellen och rapporterat fenomenala 212cm. Närmast jagande var Team DLS/Echo Marine (183cm) och Team Nickvalla (181cm). Riktigt spännande i toppen av tabellen, där Team DLS /Echo Marine inför dagens deltävling ledde hela touren just framför Team Högvarv/Millerod.

Under tourens sista två mörkerperiodstimmar hände det mycket, flera av lag lyckades rapportera in flertalet fiskar över 40 cm. Det skulle visa sig att Team Högvarv/Millerod skulle hålla undan och utöka sin ledning. Team Tidofishing lyckades med en grym sista forcering kriga till sig andraplatsen framför team Predator på tredje plats.

Resultatet för lagen blev enligt följande:

1)     Team Högvarv/Millerod, 220cm

2)     Team Tidofishing, 191cm

3)     Team Predator, 190cm

Dagens längsta fisk fångades av Niklas Pettersson från Team Högvarv/Millerod. Den mättes till fina 46cm. Vi vill säga stort grattis till Niklas som vinner ett fint paket från Berkley för ”Dagens Längsta Fångst”.

Vi vill tacka Stockholmsfiske i Bålsta som var värdbutik, samtliga samarbetspartners och självklart alla deltagare som var med och deltog i den fjärde deltävlingen av Swedish Perch Tournament 2021.

Då detta var den fjärde och sista deltävlingen i årets Swedish Perch Tournament 2021 innebar det att vi skulle få utse årets vinnare. Med ett stabilt fiske rakt igenom touren med första placeringar i de två sista deltävlingarna, kan vi till slut gratulera Team Högvarv/Millerod som segrare för andra året i rad av Swedish Perch Tournament!

Topp fem placeringarna ser ut enligt följande:

1)     Team Högvarv/Millerod, 53 poäng

2)     Team DLS / Echo Marine, 48 poäng

3)     Team Predator, 41 poäng

4)     Team Tidofishing, 38 poäng

5)     Team AnTo Fishing, 35 poäng

 

Vi i teamet bakom Swedish Perch Tournament vill börja med att tacka samtliga samarbetspartners och värdbutiker som har varit med och bidragit med fantastiska prisbord och roliga samarbeten. Ett stort tack till alla teamen och deltagare som har varit med i Sveriges bästa abborretour, där vi alla har bjudits på fantastiska resultat och fångade fiskar!

Nu när Swedish Perch Tournament 2021 har kommit till sin ända så har vi i teamet redan börjat att planera för nästa års upplaga för SPT2022. Hoppas att vi syns nästa år och är lika taggade som vi alla har varit i år!

Skitfiske på er allihopa!

/ Viktor, Sebastian och Johnny

www.spt.nu

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera