Annons

 i Ettan, Tävling

Swedish Pike League – 24H Mariefred avgjord ny ranking ute NU! Här kommer rapport från tävlingsledningen, Uffe Wallin!

– Tävlingen avgjordes 2-3 juli på mälaren med 98 lag som gjorde upp om titeln i Sveriges hårdaste gäddtävling där det gäller att fånga 10st gäddor över 80cm. Tävlingen hade öppen start dvs teamen fick starta på valfri plats på Mälaren pga av Corona.

– Som vanligt finns det alltid team som knäcker koden och hittar huggvillig fisk trots att många hade det svårt i år, bara 4 st team lyckades fylla pappret i år. Team Esox Gear lyckades bäst i år och grabbarna från Halland (!) sopade banan med alla mälarfiskare, de skrapade ihop fina 940 cm, de tog även tävlingens näst längsta fisk på 112 cm. Vi gratulerar Jimmy Ståhl, Erik Enqvist och Jimmy Berggren till segern. Rasmus Grebacken (på bild) tog tävlingens längsta fisk på 114 cm.

Bästa SPL-lag blev Sjö & Havsguiderna som alltid är farliga, deras första tävling i ligan i år och med sin femteplats är dom nu rankade #20! I täten har vi fortfarande Team Snubbarna men ny tvåa är från och med idag är Team Slips! Teamet som också alltid är i topp när SPL börjar ta fart rejält!

Bra fiskat alla! Ny ranking hittar ni här! Fler SPL-nyheter hittar ni här!

Med det ser vi framemot nästa tävling som kommer i augusti, Blekinge 24 h Pike Challenge!

//Fishy Tech

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera