Annons

 i Ettan, Tävling
Rapport från tävlingsledningen! Totalt 49 förväntansfulla och taggade lag kom till start i dagens tävling Gäddfighten Vårgäddan. Dagen bjöd på strålande fiskeväder och med många fina resultat.
Hela 26 stycken 100+ fiskar rapporterades in vilket är riktigt bra och tyder på att vi har riktigt fina fiskevatten i vårt område. Flera lag var med och fajtades i toppen och under dagen och fram till mörkningsperioden var det många som kunde nå en pallplats. När tävlingen väl avslutades fann vi Team Banana på en fin 3:e plats med 399 cm på sina fyra fiskar.
Arrangörslaget Team Gäddfighten snodde silvret med fina 409 cm. Men det fanns absolut ingen som kunde hota vinnarna Team Arcticpike! Med den helt makalösa slutsiffran på 459 cm och 4 gäddor på 125,120,117 & 97 cm var det inget snack. Ett resultat vi förmodligen aldrig kommer uppleva igen.
Det är bara att buga och gratulera till vinsten. En väl genomförd tävling utan arrangörsbekymmer, alla lag dök upp till samlingen och rapporteringen under dagen flöt på riktigt smidigt tack vare Fishyappen. Slutresultatet hittar ni här på Fishy
SPL-Rankingen är nu uppdaterad och efter två tävlingar i år kan vi hitta Team Savage Pikehunters med Jari Göras Axner, Eero Haara, Robert Belin och Jussi Jaanus som Sveriges högst rankade gäddfiskelag just nu. Åttondeplats på Gäddfighten och fjärdeplats på Vårgäddan räcker till ledning med totalt 1811 poäng! Bra där! Rankingen i sin helhet hittar ni här!
Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera