Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Tävling

Senaste nytt från Swedish Pike League, vi går mot ljusare tider och gäddfiske. Dom som deltar i SPL 2022 tävlar om en bra slant!

– Vi går snart in i Swedish Pike Leagues femte tävlingssäsong! SPL, där Sveriges absolut skickligaste gäddfisketeam rankas varje år! Vi kan se att vi redan från start har kunnat locka just Sveriges bästa gäddfiskelag att vara med i ”ligan” och att det år efter år kommit nya skickliga team som velat mäta sig med de bästa.

Idag finns det över 600 anmälda lag i SPL, inte illa! Samtidigt har SPL också fungerat som kval till SM i Gädda tillsammans med de DM i Gädda som arrangeras runt om i landet, detta i samarbete med Sportfiskarna. Ett samarbete vi värnat om och som vi upplever bidragit stort till ligans popularitet.I det samarbetet har vi också lyckats få än bättre kvalitet på de tävlingar som ingår i SPL vad gäller säkerhet kring arrangemangen och förbättrad kvalitet och uniforma regler vad gäller rapportering och hantering av fisk.

I år kan vi stolt meddela att vi höjer statusen ytterligare på SPL. När 2022 års tävlingssäsong är över och Sveriges högst rankade gäddfisketeam kan koras kommer ett nytt pris att delas ut, kontant 50.000 kr utöver de Guldrullar från Abu Garcia som alltid delas ut.

Priset möjliggörs av dessa generösa företag och organisationer: Abu Garcia som huvudsponsor, samt MojoboatsComstedt/ Humminbird och Sportfiskarna som nytillkomna sponsorer. Aktörer inom sportfisket som tror på SPL som koncept och idé inom svenskt tävlingsfiske efter gädda. Vill du delta i SPL 2022 registrerar du ditt lag här, gratis!

//SPL 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera