Annons

 i Notiser, Tävling

Gäddfighten Gävle/Dala höst avgjord! Under lördagen gick flera tävlingar och nu kommer resultatet för Gäddfighten! Även denna tävling ställde rätt hårda krav på de fiskande, rejält temperaturdropp gjorde gäddorna svåra!

Totalt 46 lag till start, vinnare blev Team Hj Baits! Bästa SPL lag blev Team Spero (Fredrik Hellman, Filip Johansson, Tobias Funestig) med en tredjeplats! Just nu 5:a i rankingen med 2972 poäng! Bra där! Här kommer rapport från tävlingsledningen!

– Deltagarna i Gäddfighten Gävle/Dala höstgäddan vaknade på tävlingsdagen upp till minusgrader och nordanvindar. Kallraset under natten gjorde att gäddan absolut inte var på hugget och det syntes tydligt på resultatet. Samtliga 46 anmälda lag kom till start och alla kämpade tappert med att försöka hitta huggvillig fisk. Dom som lyckades bäst var HJ Baits som åkte hem som segrare med ett slutresultat på 398 cm på de 4 gäddor som räknas. Tvåa blev Team Waterproof och på tredje Team Spero. Tävlingens längsta fisk mättes till hela 117 cm och fångades av Johan Helén i Team Ankartroll.

Bra fiskat alla, kolla era poäng!

//Team SPL

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera