Annons

 i Ettan, Tävling

Swedish Pike Open – få men fina gäddor! Det är lågsäsong i Swedish Pike Open och det är för ovanlighetens skull något positivt och precis som det ska vara vid dessa temperaturer! 

Dock kommer det några få fiskar, från norr ut och från från lite större vatten. En kille som klättrar uppåt är Emil Ståhl på bilden, under några dagar denna vecka har han legat på femteplats men får se sig slagen av Marcus Olsson som idag tar över den platsen. Underifrån kommer flera riktigt duktiga fiskare som tex Jonatan Alexandersson och Bo Eliasson, båda har bara tre fiskar reggade men det är inga dåliga fiskar, när dom fyller på med två till kommer det sannolikt att ske rejäla hopp i resultatlistan.

På topp har vi fortfarande suveräne Fredrik Lind med 607 cm och tvåan, Jenny Nyberg med 577 cm, kommer heller inte att bli lätt att slå! Bra fiskat alla!

Fortsätt anmäl era fina gäddor till Swedish Pike Open ”Gäddfajten 2.0” och tävla om en finalplats på Camp Dragsö och priser för 10.000: tals kronor under tävlingstiden och prick 10.000 kontant och ett ekolod från Raymarine i finalen! Se alla resultat här  För fler nyheter kring tävling och sportfiske se här!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia – Mojoboats

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera