Annons

 i Notiser, Tävling

Swedish Pike Open – Nytt i Topp Fem! det är fortfarande något lägre aktivitet i tävlingen vilket det ska vara. Värmen har fått många tävlande att stanna hemma, det är bra!

Stora vatten och vatten norröver har det fiskats en del i och det har kommit upp riktigt fina fiskar. Kent “Rockabilly” Olssons fantastiska gädda på 14690 gram och 118 cm tex, se den här!

Det har också hänt saker i Topp Fem, skicklige Linus Lennartsson har fiskat sig upp till en andra plats med nu totalt 573 cm med en svit på 120115114112 och 112 cm, bra där! På bilden ser ni Nicklas Andersson, tidigare finalist i SPO, med en flott fisk på 124 cm, delad fjärde längsta i tävlingen i år. Snyggt Nicklas!

I topp har vi fortfarande Fredrik Lind på grymma 599 cm! Hela listan hittar ni här!

Bra fiskat alla, nu får vi hålla tummarna för lite kallare väder och många fler fiskar, det är bara en månad kvar av kvalet!

Om SPO – Swedish Pike Open med SM status för Gädda individuellt. Ett mål vi haft med tävlingen under många år, nu är vi här! Inte missa att anmäla dig till kvalet som avslutas med SM final på Camp Dragsö i oktober för de sex bästa i kvalet! I SPO tävlar Sveriges skickligaste gäddfiskare. Anmälan, regler mm finns på fishy.nu!

Tävlingen sponsras av!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – Abu Garcia – Mojoboats – Sportfiskarna

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera