Annons

 i Notiser, Press/Reklam

I ett pressmeddelande berättar Garmin om tekniska nyheter på ekolodsfronten, speciellt för oss sportfiskare!

Ta sportfisket till extrema djup med nya ekolodsmodulen GSD 28 från Garmin! Garmin lanserar idag GSDÔ 28, en kraftfull ekolodsmodul som är framtagen för dig som tar sportfisket på allvar. Med ekolodet Garmin RapidReturn, kan GSD 28 erbjuda mer ekolodsdata på multifunktionsdisplayen med en sändningshastighet som är 6 gånger högre än den föregående modellen.

Det gör att du kan se mer detaljer än någonsin tidigare. Tack vare Garmins nya ekolodsteknologi xCHIRP erbjuder GSD 28 högre upplösning med utmärkt målseparation och bottenavsökning för att du enkelt ska kunna skilja på föremål på botten samt betesfisk och större fiskar.

“Fiskare har förlitat sig på Garmins kraftfulla digitala ekolodsmoduler vid havsfiske under nästan två årtionden. GSD 28 adderar nya innovativa funktioner som sätter en ny standard för sportfiske till havs. Våra teknologier RapidReturn och xCHIRP kombineras för att kunna erbjuda dig som fiskar på djupt vatten ännu fler och tydligare ekolodsekon i djupare vatten, vilket kan innebära skillnaden mellan att hitta fisk och att missa dina mål.” –Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin

Upptäck vad som finns under vattenytan

Garmins ekolod RapidReturn skickar flera ekolodssignaler samtidigt genom vattenkolumnen vilket innebär att du får mycket mer ekolodsinformation som snabbt visas på multifunktionsdisplayen. Tack vare RapidReturn kan du se mer aktuella och relevanta ekolodsekon och ännu mer detaljrikedom under båten. Ekolodsteknologin xCHIRP erbjuder krispiga, tydliga fiskbågar med utmärkt målseparation.

GSD 28 har stöd för dual-channel (1-3 kW) CHIRP och täcker ett brett frekvensområde mellan 25-250 kHz, vilket gör det enklare att få en mer detaljerad bild av vad som finns under båten, såsom fisk på havets botten och andra objekt i vattenkolumnen.

Robust design

GSD 28 är optimerad för sportfiske och framtagen för att tåla den tuffa marina miljön. Det inkluderar starka vindar, regn och solsken och den är vattentålig enligt klassningen IPX7. Vid tuff sjö kan ekolodet RapidReturn paras ihop med den externa satellitkompassen MSC™ 10 (köps separat) för att säkerställa att vågor och tuffa förhållanden till havs inte påverkar de ekolodsekon som levereras.

Mångsidiga GSD 28 är kompatibel med ett stort utbud av givare från Garmin och AIRMAR® som kan konfigureras/ställas in manuellt eller automatiskt för att ge dig extraordinär flexibilitet då du konfigurerar din ekolodsskärm. Den är kompatibel med de nya sjökortsplottrarna i GPSMAPâ 9000-serien, GPSMAP 8600/8600xsv, GPSMAP 7×3/9×3/12×3 och GPSMAP 10×2/12×2-serien.

GSD 28 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 44 449 kronor. Läs mer om Garmins marina produkter på Garmin.se


Om Garmin

Built to last. Tre enkla ord som beskriver våra produkter, vårt företag, vår kultur och vår framtid. Som en ledande global leverantör av navigationslösningar strävar vi efter att tillverka överlägsna produkter för bilar, flyg, sjöfart, utomhusaktiviteter och sport som är en grundläggande del av våra kunders liv. Garmin är ett registrerat varumärke av Garmin Ltd och dess dotterbolag. Alla andra varumärken, produktnamn, företagsnamn och servicemarkeringar tillhör och ägs av dess respektive ägare. Alla rättigheter är reserverade.

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera