Annons

 i Notiser

Vi vill önska alla våra läsare, annonsörer, medarbetare, kritiker och även er som inte upptäckt oss ett riktigt Gott Nytt År.

Under 2012 har utvecklingen för oss varit spikrak, d.v.s. spikrak uppåt. Vi närmar oss nu ca 100.000 besökare i månaden och tror, fast vi vet inte, att vi är Sveriges största sajt för sportfiskerelaterade nyheter, å det är vi verkligen stolta över. Under 2012 har vi genom vårt nätverk med fantastiskt fina vänner och genom hårt arbete lyckats vara först med ett antal spännande nyheter och kulmen kanske var att vi fick förtroendet att hjälpa Uppdrag Granskning med delar av bakgrundsarbetet för programmet om den vilda Östersjölaxens utsatthet.

Vårt e-magazine är också en källa till munterhet, upplysning och skratt. I Sebastian Wimans varsamma, konstnärliga och framförallt kompetenta händer är detta idag en äkta sportfisketidning, med skillnaden från de andra att denna är helt digital och gratis. För varje nummer ökar antalet läsare rejält och på bara knappt två veckor har senaste numret sett och läst av nästan 18.000 personer, inte illa, och det kommer fler läsare varje timme, dag och vecka… Helt otroligt faktiskt.

Samarbetet med Fiskesnack.com och Anders Bergman har startat över förväntan och det kommer säkert att hända mer spännande grejor inom ramen för detta under 2013, lita på det…

Så, återigen, alla läsare, annonsörer, medarbetare, kritiker och även de som inte upptäckt oss än. Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Med vänligaste hälsningar

Jan Ohlsson
Grundare +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera