Annons

 i Tävling

Under flera års tid har jag haft denna lilla gissningstävling på Team Hajmat-bloggen där läsarna får gissa hur stor Sveriges största gädda respektive år kommer väga, vem som kommer fånga den, var, hur och så vidare och även 2012 håller jag denna tävling. Så – hur stor tror du att den största gäddan inom Sveriges gränser år 2012 kommer vara? I vilken sjö, vilken metod och vilket bete?

Vinnaren kommer återigen att belönas med ett unikt one-of-a-kind bete från en av Sveriges bästa betesbyggare – Claes ”Svartzonker” Claesson. Betet på bilden var pris 2011 och ingen vet hur 2012-priset kommer se ut – det kommer med största sannolikhet inte göra någon besviken i alla fall. Så, lägg en gissning! Inspiration: här kan ni läsa om den största gäddan i Sverige år 2011. Det kostar ingenting att lägga en gissning och är väldigt roligt. Man kanske inte har så stor chans att fånga den största gäddan, men att göra det i huvudet kanske inte är lika svårt…

Med detta system är det svårt att få fram en solklar vinnare då många kan gissa ganska likvärdigt, då kommer jag välja ut de bästa svaren och sen får ni rösta på det ni tycker är bäst. Tävlingen håller på fram till den första april 2012 och efter det kommer svaren inte att räknas. Sedan är det upp till Sveriges alla duktiga gäddfiskare att fånga en stor gädda och i början på 2013 kommer vinnaren utses.

För att delta ska ni gå in -> här och lägga er gissning som en kommentar på det inlägget. Gissningar som enbart publiceras här eller på Fiskesnack eller liknande räknas alltså inte (för att det inte ska bli allt för jobbigt att kolla igenom rösterna sedan)

Vill man kan man också gå in -> här och rösta på vem man tycker gav bäst gissning i 2011-tävlingen…

Pontus Sjölund, +FishEco 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera