Annons

 i Tävling

Hjärtligt välkomna till Sjötorpasjöns fisketävling Gäddfighten den 12 nov, utanför Falköping. Tävlingen är en ren gäddtävling…. 

Det är samling kl 8.30 och då går vi igenom reglerna. Fisket börjar kl 9.00. Vi fiskar till kl 12.00, därefter är det samling på land och då det finns möjlighet att köpa korv, kakor, festis och läsk. Kl 12.40 fortsätter fisket. Kl 15.00 avslutas fisket för att sedan utse det vinnande teamet.

Första vinst är halva summan av den totala summan av tävlingsavgifterna. Pris finns även till andra och tredjeplats. Man får självklart komma och titta.

Observera att fiskekort krävs.

Fiskekort (20 kr för ett dagskort) finns att köpa på Intersport i Falköping eller på plats av tävlingsledningen. Det finns ingen ordentlig ramp så stora båtar rekommenderas inte. Motor är tillåtet i sjön men den är grund på vissa ställen.

Tävlingsavgift: 120 kr per lag som skall betalas kontant på plats.

Regler

– Tävlingen är i lag för 2-3 pers. Det är tillåtet att fiska ifrån land och från båt.

– Man får endast spinnfiska, jerkfiska och flugfiska. Inget animaliskt bete eller annat agnbete får användas. Max ett spö i vattnet per person. Varje gädda skall fotograferas mot mätbräda samt en poseringsbild. Dessa bilder skall skickas tillsammans med angiven längd på gäddan och lagnamn till tävlingsledningen.

Poängsystem

– Lagets 5 längsta gäddor räknas ihop till en summa. Man tävlar alltså enbart om längd inte om vikt.

Anmälan

– Anmälan skall ske senast 6 nov genom att skicka namn, lagnamn och telefonnummer via sms eller mail till Filip Löfholm 076-055 01 35, filip.teamwild@gmail.com eller Viktor Lundh 073-435 44 45


Varmt välkomna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!