Annons

 i Notiser

Denna tävling går ut på att tippa vinnaren i en fisketävling och samtidigt stödja Barncancerfonden som ligger oss på Uppsala Pike Brigade varmt om hjärtat. Att du vinner fina priser är bara en bonus.

Vill du vara med att tävla så ska du tippa på vem av Jocke Öhman och Mad Pikes/ Madeléne Eriksson som vinner denna tävling där hårdbete tar upp kampen mot gummibete. Man får endast fiska med ett bete i en färg men i två storlekar. Jocke har valt att fiska med Daiwas Lazy Jerk i färgen Ghost Perch. Mäd kommer fiska med Svartzonkers McRubber i färgen Söder Skitmört.

Den som får flest gäddor vid dagens slut vinner. Och den av er som gissat vem och vilket antal gäddor vinnaren fångar vinner då ett handgjort bete och ett fiskepass med Tero Paakki. Superlätt!

Så vilken sida står du på, är du hård eller mjuk. Det går att tippa från och med nu fram tills tävlingsdagen. Tippa !

Regler:
1. Swisha valfri summa från 20kr till Barncancerfondens swish på nummer 90 20 900 skriv som meddelande Uppsala Pike Brigade.
2. Kommentera det här inlägget med vem du tror vinner och hur många gäddor vinnaren fångar under dagen, samt en skärmdump på din Swish. Skulle det bli oavgjort så kommer det lottas ut bland de som tippat rätt person och antal.

När:
Påskhelgen, återkommer med dag beroende på väder

Var:
Upplandskusten Tid: 08:00 – 19:00

Frågor tas via pm så inte flödet tas upp av annat än swishbilder. Gilla och dela gärna inlägget samt håll koll på Gäddsällskapet Uppsala Pike Brigades sida för uppdateringar under tävlingsdagen. Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook. In och kolla instagram @uppsalapikebrigade @jocke_ohman och @madpikes

Ett stor tack riktar vi till Tero Paakki och Torbjörn Buster Odén som ställer upp med en grym prispott till tävlingen.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!