Annons

 i Notiser, Tävling

Då var två dagar av gäddbatalj över i Lycksele, Nordic River Pike Open är avgjord! Fisket har stundtals varit svårt men med stunder av riktigt aktiva huggperioder! Drygt tjugo team kämpade om segern i den första av förhoppningsvis många River Pike Open i Lycksele!

Dag ett kopplade Team En Ständig Besvikelse greppet om tävlingen ganska snart med en smått otrolig fisk i tävlingssammanhang. En gädda på 121 cm och 13050 gram och när dagen var slut kunde teamet räkna ihop ina 460 cm på fem fiskar vilket räckte till en bra ledning.

Dag två öppnade riktigt starkt! När klockan närmade sig 10 hade vi elva godkända fiskar och rapporter sa att fisket var rätt fint men att många under minimimåttet 8o cm var på hugget. Klockan 12 inföll tävlingens första mörkningsperiod. Bara minuter efter anmälde Team Gäddfighten en fin 98:a, klockan 12:43 kom tävlingens andra megafisk!

En gädda på 116 cm, också Team Gäddfighten! Med den fisken och totalt 496 cm säkrade bröderna Fredrik och Christoffer Sundkvist segern och inte att förglömma, 1200 SPL-poäng!

På andraplats kom Team En ständig besvikelse, Mattias Bertheim, Daniel Bäckström, Emil Westerlund som fiskade ihop 468 cm på fem fiskar. Med en 121:a i bagaget kan man inte hamna annat än i toppen!

På tredjeplats hittar vi Team Riverside, Tobias Gideonsson, Daniel Åkebrand och Johnny Ågran. Totalt fem fiskar på 468 cm! Hela prisutdelningen sändes live på FB, se den här!

Ett stort tack till Daniel Robertsson och Linus Mörtzell, Nordic Freshwater Experience, för ett grymt arrangemang! Tävlingen administrerades via Fishy Live appen! Alla resultat och bilder finns på Fishy.nu!

//Fishy Tech

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera