Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Testa aktiviteter på Skandinaviens största äventyrs center inom jakt, outdoor, fiske och naturvetenskap! Fredagen den 14 april öppnar Astro Sweden sitt äventyrscenter för hela familjen och just nu pågår intensiva förberedelser för att göra anläggningen redo för premiär.

Flera aktiviteter som inte finns i närområdet väntar besökarna när Astro Sweden slår upp portarna till sitt äventyrscenter. Anläggningen har utrustats med både skjuttunnel, skjutsimulator, luftvapenbana, klättervägg, bassäng för fiskedrag, science-lab för avancerade laborationer för lärare och skolor, tältpark för test av tält och liggunderlag samt en stor föreläsningssal för utbildningar och workshops inom olika områden.

Miljön innanför väggarna är specialdesignad för Astro Sweden och liknar inte någon annan anläggning. Här finns det något för alla att kasta sig in i oavsett man som besökare är intresserad av jakt, outdoor, fiske, astronomi, mikroskopi eller naturvetenskap. En spännande miljö kommer möta besökaren genom alla avdelningar och det kommer finnas något för alla.

Satsningen är gjord för att höja kundupplevelsen ytterligare i en unik värld och miljö.

Utbildad personal både inom skytte, klättring och laboration står redo att visa aktiviteterna.

Datum: 14-15 april
Tid: 14/4 10:00 – 19:00, 15/4 10:00 – 16:00
Plats:
 Björkelundsgatan 1, Skara
Fakta: 
6.500m², Skjuttunnel 80 m lång, klättervägg 8 m hög, luftvapenbana 10 m lång, bassäng för fiskedrag 2×4 m, instrument i labbet: dragskåp, autoklav, fotometrar, mikroskop och mycket mer som krävs i ett avancerat lab.

 


Outdoor, Jakt, Skytte, Astronomi, Ornitologi, Mikroskopi, Natur.

Vår expertis inom varje område gör att du som kund kan känna dig trygg när du handlar av oss. Oavsett om du handlar kikare, teleskop, mikroskop, kläder, skor med mera, så har vi specialister inom varje område som guidar dig rätt.

Sportfiskeprylar

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera