Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Spinn

Daniel Nilsson släpper ännu ett avsnitt av sin populära podd Time is Fish. Den här gången handlar det faktiskt lite mer om Daniel än innan, det är på tiden.

– Inspirerad av p1 sommarprat och er lyssnares vädjan om att höra flera monologer så kommer nu en monolog som handlar om min Pikefightdebut.

Ni ska i det här avsnittet få följa mig under 2018 som nybörjare i min första säsong av Pikefight. Jag ska väl dock ändå prata om det med den insikten och erfarenheten som jag har fått med alla dom kommande säsongerna som jag senare har deltagit i.

Dels kan ni kanske få lära känna mig lite bättre, ni kanske får en bättre inblick och förståelse för det jag gör, ni kanske kan få ett gott skratt och sist men inte minst, ni kanske till och med kan lära er något av min erfarenhet och misstag. Häng med!


Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera