Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Time is Fish – Ny sportfiskepodd Daniel Nilsson, Sveriges första heltidsanställda sportfiskare och nu poddare! Daniel har nyligen dragit igång egen podd och det med en rivstart.

Avsnitt med flera branschprofiler som Martin Falklind, Tobias Fränstam mfl finns utlagda och det kommer mer!

Daniel, varför har du startat podd?

–  Jag är själv ingen stor poddlyssnare men älskar formatet! Först och främst finns det så mycket mer att lyfta fram bakom alla Youtubeproduktioner och ”cykeltröjor. Sköna människor helt enkelt som det vore kul om folk ville lära känna som jag känner dom. Eftersom jag träffar dom i mitt jobb ofta har det varit ganska enkelt för mig att få ihop dom för podden.

–  Podden är oberoende från Westin är vilket är viktigt för mig att säga, den här podden är både märkesöverskridande och märkesobunden

Vad kommer mer vi få lyssna på utöver interjuver och porträtt?

–  Jag vill göra mer utbildande material, fiske både på djupet men också en del ganska basic grejer. En del rätt tokiga människor kommer ni också att få träffa, tex tatueraren, värmlänningen och inte minst sportfiskaren Johan Stångberg. Korta sköna crazy historier från livet och sportfisket…

Spännande, lycka till Daniel, vi ser framemot många spännande avsnitt i framtiden! Dom som redan finns hittar ni på Spotify här! Eller på Podtail här!

//FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera