Annons

 i Notiser, Tävling

Tinderedgäddan avgjord – Ny ranking ute nu! Tinderedgäddan är ny i SPL för 2022, en tvådagarstävling och avgjordes under gårdagen lördag!

Vi gratulerar suveräna Team Slips som kammade hem hela tävlingen och med det fina 1200 poäng! Totalt fiskade Slipsarna ihop på 468 cm. Team Toby Dick, också SPL:are, kom på andraplats med 409 cm.

Totalt kom det upp 112 gäddor som var godkända på 70 cm. Längsta gädda i tävlingen togs av Joakim Fahlström i Skedspinn på 99 cm. Det innebär att Team Slips går upp i ledningen i årets ranking, det var snabbt jobbat! Bra fiskat alla, nya rankingen hittar du här!

Om SPL, Sveriges rankingsystem för svenska gäddfiskelag! I år kan vi stolt meddela att vi höjer statusen ytterligare på SPL. När 2022 års tävlingssäsong är över och Sveriges högst rankade gäddfisketeam kan koras kommer ett nytt pris att delas ut, kontant 50.000 kr utöver de Guldrullar från Abu Garcia som alltid delas ut.

Priset möjliggörs av dessa generösa företag och organisationer: Abu Garcia som huvudsponsor, samt MojoboatsComstedt/ Humminbird och Sportfiskarna som nytillkomna sponsorer. Aktörer inom sportfisket som tror på SPL som koncept och idé inom svenskt tävlingsfiske efter gädda.

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera