Annons

 i Notiser, Tävling

Efter sju månaders tävlande, tre etapper och en hel drös stora abborrar så kan vi konstatera att årets CHAMP är Tobbe Larsson!!!!

Med hela fem SuperSize abborrar på mäktiga 251 cm så kammar Tobbe hem första priset med blott 3 cm marginal på Sonny Pettersson som hotade in i det sista och landar till slut på 248cm. Trea på 232cm följer Jocke Grimberg med tävlingens längsta borre på hela 52cm. David Nilsson kniper 4:e platsen framför Linus Olofson som sista pristagare.

Tobbe vinner förutom ett av GUNKIS mest populära spön för finessfiske, ett STRIPES MICRO, en superläcker CHOOTEN haspelrulle , och en massa beten från GUNKI får Tobbe även medverka i ett reportage i sällskap av JanO /Fish Eco och en av Gunkis Team killar i jakten på stora abborrar någonstans i Sverige.

Både Tobbe och Sonny har lovat att inom kort berätta för oss vilka beten som gav mest fisk och i vilken typ av vatten, håll utkik! Till dess vill vi framföra våra varmaste gratulationer till Tobbe och samtliga övriga pristagare !!!

//Gunki Sweden

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera