Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Press/Reklam

Sportfiskarna och Studiefrämjandet Mitt arrangerar tillsammans föreläsningar med fiskeprofilen Tobias Fränstam på tre orter i Gävleborg under våren!

• 29/3 Gävle
• 24/4 Hudiksvall
• 26/4 Bollnäs

Under en timme kommer vi få höra Tobias delge sina tankar kring sitt gäddfiske och hur hans bok ”Gäddbibeln” tagit form. Både före och efter föreläsningen finns mingelmöjligheter.

Passa på att bli medlem i Sportfiskarna innan du bokar din biljett! Som medlem betalar du endast 60kr (120kr icke medlem) och har med ditt medlemsnummer också chans att vara med i utlottningar av bland annat signerade ex av Gäddbibeln.

Biljettlänk Gävle och Hudiksvall: Ta mig till Billetto!
Biljetter till Bollnäs släpps inom kort.

Om föreläsningen
Hör fiskeribiologen och en av Sveriges största sportfiskeprofiler Tobias Fränstam berätta om sin nya bok Gäddbibeln – den första heltäckande boken om gäddan sedan 70-talet. Gäddbibeln är en komplett lots för varje sportfiskare. Oavsett om du är nybörjare eller veteran.

Tobias tar med oss på en fantastisk resa under vattenytan och delar med sig av djup kunskap om fiskevård och sina bästa fisketips. Flock eller revir. Djupt eller grunt. Klart eller grumligt. Gäddans sinnen. Insjö eller kustmiljö. Här återfinns gamla såsom nya fiskemetoder och redskap. Vi får lära oss om omgivningsfaktorer som väder, vattenstånd, månfas, bananer i båten och gäddans fiender.

Välkommen till ett föredrag som ger dig allt du behöver veta för att få det att nappa!

Fritt inträde för alla intresserade. Efter samtalet kommer det att finnas möjlighet att köpa boken och få den signerad.

Om Tobias Fränstam
Tobias är fiskeribiolog och en välkänd sportfiskeentreprenör och predatorfiskare. I fiskevårdssammanhang känner många igen Tobias som en framstående fiskeribiolog. Karriären började med världens största catch and release studie på gädda för att sedan gå mot praktisk fiskevård och professionellt sportfiske.

Länk till boken Gäddbibeln:

https://www.maxstrom.se/bocker/291723/gaddbibeln/

 

Studiefrämjandet vill ge människor kunskap och kraft att forma sin framtid. Vi är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturupplevelser och föreläsningar. Varje år samlas över 200 000 deltagare i våra studiecirklar och kurser. Vi har en särskild inriktning på om natur, djur, miljö och kultur.

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet över hela landet. Studiefrämjandet är en ideell förening grundad på våra 19 medlemsorganisationer och deras demokratiska inflytande.

Utifrån ett demokratiskt synsätt hävdar vi allas lika värde och rätt till kunskap, kultur och bildning. I all vår verksamhet ska vi främja mångfald och motarbeta utanförskap och rasism.

Vi arbetar med hållbarhet som ledstjärna och är en plattform för samtal om hur vi skapar bästa möjliga värld för oss och kommande generationer.

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera