Annons

 i Ettan, Notiser, Tävling

Då var det dags att hylla Sveriges skickligaste abborrfiskare år 2022, ingen mindre än suveräne Torbjörn Larsson från Vagnhärad!

Med en absolut makalös svit på 505 cm! Totalt 10 abborrar på 50 cm eller över och med en toppfisk på 52 cm är han helt enkelt oslagbar.

Vi vet att det ligger många timmar bakom Torbjörns bragd, för det är verkligen en bragd! En svit abborrar tagna under bara en enskild säsong som många inte lyckas med under en livstid. Stort grattis Torbjörn, det här går till abborrfiskehistorien. Det sporrar oss arrangörer att både fortsätta och att utveckla Swedish Perch Open efter detta års premiär av konceptet.


Vi måste såklart även hylla fler personer. Otroligt bra fiskat även av Jimmy Dahlgren på bilden ovan som tog andraplatsen på 498 cm! Stort grattis och galet bra fiskat.

Tredjeplatsen tar Thomas Gustafsson hem med 488 cm. Well done Thomas!

Tävlingens längsta fisk blev faktiskt fyra stycken 52:or, dessa fångades av Jimmy Dahlgren, Torbjörn Larsson, Thomas Gustafsson och Adam Wiking.

Vi tackar de 60 personer som deltagit under året, vårt första Swedish Perch Open någonsin och självklart Armada Fishing och 13 FISHING för sponsorskap.
Alla resultat hittar ni här!

Snart öppnar vi för 2023!

//Jan O
Fishy Tech Sweden¨
Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar


Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera