Annons

 i Press/Reklam

Fusion har tagit fram nya tillbehör som gör det möjligt att streama musik från till exempel en telefon till en Fusion marinstereo.

Många använder idag tjänster som till exempel Spotify och det nya tillbehöret gör det möjligt att trådlöst ha kontakt med stereon. Bluetooth modulerna är vattentäta (IP65) och testade för den marina miljön och har en räckvidd på 10m. Modulerna finns i två versioner och ger möjlighet att streama musik och radio trådlöst från en A2DP kompatibel Bluetooth enhet som Apple, Android, Windows, Blackberry m.m. när stereon är aktiv.

MS-BT100 är en universal Bluetooth modul som ansluts till AUX ingången och strömförsörjs från Fusion stereon.

Ca pris:         MS-BT100    495,- inkl.moms

MS-BT200  är en mer avancerad Bluetooth modul som passar till Fusion 700 serie och Fusion RA205. Den ansluts till Sirius ingången och ger möjlighet att streama musik från en Bluetooth kompatibel enhet samt att även kontrollera och styra enheten från Fusion stereon. Artist, låtnamn kan presenteras på skärmen beroende på enhetens Bluetooth egenskaper.

Ca pris:         MS-BT200   995,- inkl.moms

 


Jan Comstedt AB är en väl etablerad distributör på den svenska marinmarknaden och grundades 1983. Företaget omsätter idag ca. 50 miljoner med tretton anställda. Sedan 1999 drivs och ägs bolaget av syskonen Anna och Mats Comstedt samt Magnus von Barth. Jan Comstedt AB är generalagent för många välkända varumärken som Teleflex Marine, Jabsco, Rule, Calix, TBS electronics, CombiLock, Bomar, RAM mounts, Railblaza, Humminbird, MinnKota, Cannon, Fusion, Navicom, och Shakespeare.

För ytterligare information kontakta:

Mats Comstedt
e-mail: mats@comstedt.se
+46 31 775 65 21
+46 708 42 03 90
Jan Comstedt AB

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!